Társastánc oktatás

Táncoktatás

Társastánc tanfolyam

Te is kellemetlenül érzed magad amint megszólal egy szórakozóhelyen a zene? Zavarodottan lépkedsz a lakodalmakban? Nincs kedved bálba járni mert botlábúnak tartod magad? Lehet, hogy soha nem is tanított meg senki táncolni? Vagy csak nem a megfelelő tánciskolában tanultad meg a társastánc alapjait!?

Itt az idő, hogy örökre búcsút ints az unalmas vagy kötelezően letudható zenés estéknek és rendezvényeknek! Tánciskolánk társastánc tanfolyamai kellőképpen felkészítenek majd minden helyzetre, hogy Te is az aktív résztvevőjévé válj az eseményeknek!

Sokak szerint a társastánc ma már az alapműveltség része, ám senkitől nem várható el, hogy a igazán élvezze a ritmust, ha csak önmagában számol és koncentrálva lépked a megfelelő helyekre a lábait bámulva. Táncstúdiónk szakít a bemagolás alapú társastánc oktatással és megfelelő alapokat biztosít tanítványainak akkor is, ha azelőtt semmilyen tánctudással nem is rendelkeztek.

Zavarnak a többiek tánctanulás közben? Válassz magánt tánctanárt és magán tánc oktatásunkon 100%-os figyelem mellett saját ütemben, tudásszintednek megfelelően foglalkozunk Veled!

társastánc

Táncoktatás

Társastánc oktatás Gyömrőn kezdőknek és haladóknak

Készséggel segítünk minden fiatal, középkorú vagy idős táncolni vágyó vendégünknek, hozott tánctudástól függetlenül. Legyél abszolút kezdő, amatőr vagy gyakorlott táncos, biztosan fogunk tudni Neked újat mutatni! Társastánc óráinkra Gyömrőn várunk Benneteket!

A kezdő tanfolyamon a következő táncokat sajátíthatjátok el:

N

Angol keringő

N

Foxtrott

N

Merengue

N

Mambó/Salsa

N

Cha-cha-cha

N

Jive

Haladó tánctanfolyamunkban pedig megismerkedhettek új táncokkal is:

N

Bécsi keringő

N

Rumba

N

Samba

N

Tangó

N

Paso doble

N

Blues

Szeretnéd Te is magabiztosan mozogni pároddal vagy táncpartnereddel a parketten? Gyere el társastánc óránkra!

Táncoktatás

Társastánc tanfolyam NMPT alapú gerinctréninggel

Ha valami igazán egyedire vágysz, akkor válaszd a Kincses Táncstúdiót! Társastánc tanfolyamunk során ugyanis lehetőséget biztosítunk egy különleges, egyedi gerinctréningen való részvételre is. A Foxtrott, az Angol keringő, a Cha-cha-cha, a Mambo, a Jive és a Merengue örömteli tánclépései mellett, megtanuljuk a helyes testtartást, és újramodellezzük az ideg-izom kapcsolatot, hogy helyesen működjön. Ezek segítenek elkerülni a sérv és egyéb gerincbetegségek kialakulását.

A tréning egy szakképzett gerincspecialista fizioterapeuta módszerén alapul és mindössze 10-10 percet vesz igénybe a táncóráinkból. A gerincünk megmozgatása közben olyan módszereket sajátíthattok el, amelyeket aztán később otthon vagy akár a munkahelyen is alkalmazhattok.

Próbáld ki velünk ezt a speciális gerinctréninggel egybekötött társastánc tanfolyamot most!

Táncoktatás

Amit a társas táncoktatásról tudni érdemes

Társastánc óráinkat két helyszínen tartjuk:

N

Budapesten jelenleg szünetel.

N

2230 Gyömrő, Táncsics Mihály út 92.

Nem csak kezdő, hanem haladó csoporttal is dolgozunk, ám óráinkra előzetes bejelentkezés szükséges! Az órákra, kérjük hozzatok magatokkal váltócipőt, de ez nem kell, hogy tánccipő legyen! Hölgyek is bátran jöhetnek lapos vagy alacsony sarkú, kényelmesebb cipőben. Kiöltöznötök sem kell az órákra, hiszen a ruha viselet is ehhez illően kényelmes és rugalmas lehet. Azonban azt javasoljuk, hogy a hosszú hajat az óra előtt érdemes összekötni, hogy ne akadályozzon a mozgásban. A helyszínen lehetőséget biztosítunk öltözködésre és mosakodásra is.

Nem szükséges táncpartnerrel együtt érkezned, az órán biztosan találunk egy párt Neked is! Egy-egy tanfolyamunkon fél év alatt több különböző táncot is elsajátíthatsz! Nem csak alap lépésekben, hanem lépéskombinációkban gondolkodunk, egyedi tempótokat követve.

Csatlakozz Te is közénk és ígérjük ezután Te is élvezni fogod azokat az eseményeket és rendezvényeket, ahol lehetőséged lesz társastánc tudásodat kamatoztatni!

Táncoktatás

Itt az idő, hogy Te is élvezd a ritmust a táncparketten!

Amatőröknek, újrakezdőknek és a tánc szerelmeseinek is tudunk újat mutatni! Nem számít milyen tudással érkezel az első óránkra, ígérjük, hogy elégedetten fogsz tőlünk távozni a tanfolyam végén! Kezdőkkel és haladókkal egyaránt foglalkozunk, több csoporttal, tudásszinttől függően.

A táncnak számtalan előnye van, így megéri akkor is eljönnöd, ha csak egy új mozgásformát keresel vagy szeretnél valamilyen élvezetes sportágat kipróbálni!

A társastánc óráink jótékony hatásai:

N

Pozitívan hat a mentális egészségre

N

Csökkenti a stressz és a depresszió kockázatát

N

Fokozza a vérkeringést

N

Javítja az állóképességet

N

Tornáztatja a memóriát

N

Kiegyensúlyozottá tesz testileg és lelkileg egyaránt

társastánc

Gerinctréninggel kombinált óráinkat még porckorongsérv esetén is ajánljuk, ugyanis a legtöbb, súlyos állapot is gyógyítható műtét nélkül. Az órák segítenek, hogy  csökkenjenek a derék-, hát és nyakfájások, megszűnjenek az ebből fakadó fejfájások és fülzúgások, és könnyebbé váljon az egy helyben való állás és a járás is.

A társastánc alapjait nem nehéz elsajátítani, csak egy kis kitartásra van hozzá szükség! A tánc felpörget, szórakoztat, ellazít és boldoggá tesz, mindegy mennyi idős vagy! Amint tisztába leszel az alapokkal, nem jelent majd problémát egy esküvőn, egy bálban vagy akár egy szilveszteri buliban táncra perdülni táncpartnereddel és ezentúl Te is aktívan részt vehetsz a zenés estéken.

A teljes tanfolyam ára / fő: 16.000 Ft

  • 8 alkalom / heti 1 óra
  • Az órák 60 percesek.
  • Párok jelentkezését várjuk.
  • Nincs kötelező párcsere.

Kedvezmény! Ha hozol még egy párt magaddal 10 % kedvezményt kapsz!

Gyerek el társastánc óráinkra és megtanítjuk Neked is, hogy hogyan élheted át a zenei ritmusok által keltett öröm érzetét! Keress fel bennünket bátran!