Esküvői Táncoktatás

Táncoktatás

Tánctanár Esküvőre

Közeleg életetek legnagyobb napja? Mindjárt itt az esküvőtök és úgy érzitek szükségetek lenne valakire, aki megtanítja a tánclépések alapjait? Esetleg szeretnétek a meghívottakat meglepni egy egyedi esküvői meglepetés tánccal is? Nálunk a helyetek!

Tánciskolánk esküvői táncoktatása ideális választás számotokra, ha a lakodalomban Ti akartok lenni a táncparkett ördögei! Kápráztassátok el a vendégeket és élvezzétek tiszta szívből a nagy nap minden percét!

Egy eljegyzési partin éppen úgy illik táncolni, mint egy esküvőn, de nem csak a lakodalmadban, hanem más zenés estén is hasznát fogjátok venni a tőlünk szerzett tudásotoknak.

A megtanult tánctudásotokat bálban, szilveszteri partiban vagy akár más táncos estén is kamatoztathatjátok. Ne legyen többé unalmas egy zenés program sem! Váljatok a részévé az eseményeknek és élvezzétek közösen a zenét a közös tánc által!

Válasszatok bennünket ha egyedi esküvői táncoktatásra van szükségetek és ígérjük Nektek, élvezettel fogtok visszagondolni a közös tánclépések minden percére!

esküvő tánc

Tánctanfolyamok

Milyen táncokat sajátíthat el az ifjú pár az esküvői táncoktatáson?

Tánciskolánkban ügyelünk a menyasszony és a vőlegény igényeire, így az első konzultáción egyeztetjük az esküvői táncoktatás menetét. Közösen alakítjuk ki a megtanulandó táncok mennyiségét és típusát, de a meglepetés tánc stílusát is szabadon alakíthatjuk. Az otthonról hozott tánctudásotokra építhetünk és csiszolhatjuk is azt, de kezdhetünk teljesen az alapoktól is. Nyitottak vagyunk minden elképzelésetekre és elrugaszkodott ötletetekre egyaránt, de biztos társaitok leszünk a tömeg előtti lámpaláz leküzdésében is!

Esküvői táncoktatásunk során választható táncok:

N

Angol keringő

N

Bécsi keringő

N

Foxtrott

N

Rumba

N

Samba

N

Cha-cha-cha

N

Jive

N

Tangó

N

Merengue

N

Mambó/Salsa

N

Blues

N

Paso doble

Célunk, hogy egy határozott, gyakorlatban is alkalmazható tánctudással lássunk el benneteket, hogy a nagy nap egyetlen percében sem kelljen a megszólaló zene zavarában kellemetlenül éreznetek magatokat. Ha szükségét érzitek, nem csak kettőtöknek, hanem az örömszülőknek, a koszorúslányoknak, a tanúknak és a barátoknak is a rendelkezésére állunk egy intenzív esküvői táncoktatással. Ha igénylitek, akár egy teljes családi-baráti koreográfiát is összeállíthatunk a vendégsereg nagy meglepetésére.

Ha pedig csak a klasszikus keringőket (angol és bécsi) szeretnétek elsajátítani, abban is örömmel a segítségetekre állunk. Azonban tapasztalat, hogy a saját esküvőtökön jobban fogjátok érezni magatokat, ha más táncstílusokban is otthonosan mozogtok, így érdemes legalább a tangót és a slow foxot is elsajátítani. Ha pedig a nyitó tánc és a menyecske táncon felül is még szeretnétek lazább, viccesebb vagy divatosabb táncstílusokat is megtanulni, érdemes olyan latin táncokat is elsajátítani mint a jive, a rumba, a mambó vagy a cha-cha-cha. Ha pedig divattáncokat is járnátok az este folyamán, akkor szívesen megtanítjuk nektek a rock and roll, vagy a salsa alapjait is.

Táncoktatás

Miért nálunk válassz tánctanárt esküvőre?

Ha esküvői tánctanárra van szükségetek Gyömrő környékén, akkor érdemes táncstúdiónkat felkeresnetek, hiszen tapasztalattal, megfelelő motiváltsággal, türelmes hozzáállással és nagy örömmel adjuk át tudásunkat a leendő ifjú párnak. Rendelkezünk előre meghatározott órarenddel is, de Ti is megszabhatjátok, hogy milyen ütemben szeretnétek felkészülni az esküvői táncotokra. Rugalmasan kezeljük az időbeosztást, így akkor jöttök hozzánk, amikor mindkettőtöknek megfelel.

Nem ragaszkodunk ahhoz, hogy már legyen bármiféle tánctudásotok vagy előképzettségetek, indíthatunk teljesen az alapoktól is. Ha pedig pont valami egyedibbre és gyorsabb ütemű tanulásra vágytok, abban is megfelelő partnereitek leszünk. Segítünk összeállítani egy olyan koreográfiát, ami garantáltan lenyűgözi majd a vendégeket. Választhattok egy-egy táncstílust vagy konkrét zenei számot is de akár többféle, kevert, mutatós vagy éppen vicces esküvői táncot is kitalálhatunk számotokra.

Amiért megéri bennünket választani:

N

Szakképzett, tapasztalt esküvői tánctanárt biztosítunk számotokra

N

Saját tempótokban haladunk az órák alatt

N

Az órákat a tudásszinteknek megfelelően állítsuk össze

N

Egyedi igényeitek alapján készítünk fel benneteket a nagy napra

N

Rugalmas időbeosztást biztosítunk

N

100%-osan csak Rátok figyelünk

N

Türelmes, figyelmes és segítőkész esküvői tánctanártól tanulhattok

N

Gyömrőn elérhetőek vagyunk

Célunk, hogy ne csak egy kötelezően letudható program legyen számotokra életek egyik legfontosabb eseménye, hanem egy olyan buli, amit őszintén, tiszta szívből élvezhettek mind a ketten. Ezt ugyanis a rokonaitok, barátaitok és a többi vendég is látni fogja rajtatok. Sok év múlva pedig, ha már az esküvői képekre és videókra tekintetek, Nektek is egy óriási kaland fog az eszetekbe jutni!

Az órákat bérelt teremben tartjuk!

Esküvői tánctanítás díja:

60 perc: 11.500 Ft, ami tartalmazza a terembérlési díjat. 

Egy teljes koreográfia elsajátításához pár alkalom szükséges.

Váljatok hát az események aktív részeseivé és legyetek Ti a saját esküvőtök főszereplői a táncparketten is! Mi pedig segíteni fogunk ebben Nektek!

Táncoktatás

Nálunk jó hangulatban készülhettek fel az esküvői táncra!

esküvő tánc

Más táncstúdióval ellentétben, mi nem sürgetünk benneteket és nem egy sablonszerű gyorstalpaló órasorozattal fogjuk szerelmes párjainkat útnak engedni. Fontosnak tartjuk, hogy minden egyes pár saját, hozott tánctudásának megfelelően állítsuk össze a koreográfiákat és az egész estén át kitartó tánclépéseket.

Tőlünk senki sem távozhat kellő tánctudás nélkül! Ígérjük, hogy nem egy fejben számolós, bemagolt tánclépés sorozatból fog állni sem a nyitó táncotok sem pedig az esküvői meglepetés táncotok. Az óráinkon uralkodó jó hangulat, a ritmusos zene és a kedves esküvői tánctanár garantálja, hogy örömötöket leljétek majd az esküvői táncórákban.

A közös táncotokon felül pedig segítünk abban is, hogy az egész estét át tudjátok táncolni a vendégeitekkel. Igény esetén akár külön koreográfiát készíthetünk egy-egy csoporttal vagy családtaggal is. Többen igényelnek apa-lánya és anya-fia páros táncot, de a koszorúslányok társastánca és a barátok vicces flash-mob jellegű tánca is egyre népszerűbb.

Keressetek fel bennünket bátran, hogy szebbé és örömteljessé tehessük a Ti nagy napotokat is!

esküvő tánc