Magán Tánc Oktatás

Táncoktatás

Magán tánctanár

Nem szeretnél másokhoz alkalmazkodni? Zavar, ha a többiek jobban vagy kevésbé haladnak úgy mint a Te tempód? Szeretnéd, ha egy tánctanár csak is Rád figyeljen?

Magán tánc oktatásunk egyéni igények szerint, 100%-os figyelemmel Gyömrőn.

A magánórán résztvevők létszáma rugalmas. 1 pár, vagy akár több pár is jelentkezhet. A helyszín és az időpont előzetes egyeztetést alapján történik.

Gyere el egyedül vagy pároddal és tanuljátok meg az alapvető tánclépéseket vagy válasszátok a haladó szintet, hogy akár komplett koreográfiákat és tánclépés sorozatokat sajátíthassatok el, első kézből.

Alakítsátok Ti az órarendet és haladjatok a Ti tempótokkal! Ígérjük, nem fogtok csalódni, hiszen egy türelmes, kedves és közvetlen magán tánctanár fog Veletek foglalkozni!

magán tánc

Kezdőknek szánt magán táncóráinkon közkedvelt táncok:

N

Angol keringő

N

Foxtrott

N

Merengue

N

Mambó/Salsa

N

Cha-cha-cha

N

Jive

Haladó táncosaink, magán tánctanár segítségével megtanulhatják a következő táncokat:

N

Bécsi keringő

N

Rumba

N

Samba

N

Tangó

N

Paso doble

N

Blues

Zavarnak a többiek tánctanulás közben? Válassz magánt tánctanárt és magán tánc oktatásunkon 100%-os figyelem mellett saját ütemben, tudásszintednek megfelelően foglalkozunk Veled!

Táncoktatás

Kiknek éri meg magán tánctanárt fogadni?

Sokan kedvelik a társas táncórákat, de nem mindenki rajong a tömegért és sokan kimondottan nem szeretnek alkalmazkodni a túl lassan vagy esetleg túl gyorsan haladó csoportokhoz. Számukra éri meg egyéni táncoktatást igénybe venni. A magán táncoktatás során képesített magán tánctanár foglalkozik Gyömrőn tanítványainkkal. Egyedül vagy táncpartnereddel közösen is részt vehettek magán táncoktatásunkon.

Ezen magán táncóráinkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik önmagukat „kétballábas” amatőrnek titulálják és nem hisznek benne, hogy valaha is megtanulhatnak jól táncolni. Számukra az egyéni táncórák biztosítják a legmagasabb szintű táncoktatási színvonalat, hiszen saját ütemben haladva, szépen lassan küzdhetik fel magukat az alap, majd a közép szintre.

A magán táncoktatás azonban nem csak az abszolút kezdőknek ajánlott, hanem a gyorsabb tempóban tanuló, haladó pároknak is. Akik úgy érzik, hogy a csoportos foglalkozások visszatartják őket és ráuntak arra, hogy egyes pároknak már hatodszor magyarázza el a tánclépéseket a tánctanár, számukra a magán táncoktatás biztosít magasabb tempójú tanulási lehetőséget. A leggyorsabban magán tánctanárunk segítségével tanulhattok meg táncolni így ha sürget a határidő, okvetlenül a magán tánctanárt kell választanotok!

Válassz magán tánctanárt, ha:

N

Ha szégyenlős vagy mások előtt táncolni

N

Ha túl lassan megy a tanulás és nem akarsz másokat hátráltatni

N

Ha túl gyorsan sajátítod el a tánclépéseket és a többiek csak visszafognak

N

Ha 100%-os figyelemre vágysz

N

Ha egyedibb tánclépéseket is el szeretnél sajátítani

N

Ha saját időbeosztásodhoz szeretnéd igazítani a táncórákat

N

Ha személyre szabott oktatásra vágysz

Gyere és próbáld ki az egyéni táncoktatás előnyeit Nálunk!

Táncoktatás

Magán táncoktatás 

Gyömrőn!

magán tánc

Fűt a tudásvágy és többre vágysz, mint amit egy tánctanfolyamon el tudtál sajátítani? Ne keseredj el, hiszen nem kell heteket vagy hónapokat várnod arra, hogy egy újabb tanfolyam induljon.

Ha már a haladó szint is a kisujjatokban van, akkor válasszátok magán táncoktatásainkat. Ha alaposabban szeretnéd megismerni az egyes táncok lépéseit vagy tovább fejlesztenéd magadat, akkor mélyítsd el tudásodat magán táncóráinkon!

Érdemes akkor is a magán tánctanárt választanotok, ha közeleg egy jeles esemény és arra szeretnétek speciális koreográfiát vagy esetleg általános tánctudást minél gyorsabban megszerezni. A magán táncóráinkat kimondottan azoknak ajánljuk, akik szilveszterre, esküvőre, bálra, céges bulira vagy valamilyen más különleges alkalomra szeretnék elsajátítani az alapvető tánclépéseket.

Akkor is célszerű magán táncórára járni, ha „berozsdásodtatok” és szeretnétek visszahozni az igazi tüzet a közös tánchoz. Magán tánctanárunk segítségével újra élvezhetitek a közös táncolás örömét és nem fog ezentúl egy zenés rendezvény sem egy unalmas, kötelezően letudható eseménynek tűnni, amin csak minél gyorsabban szeretnétek túl esni.

Magán óra árak (1 óra 60 perc):

  • 1 személy esetén: 10.000 Ft
  • 1 pár: 11.500 Ft / pár
  • Több pár esetén: 10.000 Ft / pár

Az árak a terembérleti díjat is tartalmazzák.

Váljatok a részévé a zenés esteknek és bulizzatok egy igazán nagyot magán tánctanárunktól szerzett tánctudásotokkal.

Válasszátok magán táncóráinkat Gyömrőn! Érdeklődjetek a részletekről bátran!

magán tánc