Szalagavató Táncoktatás

Táncoktatás

Szalagavató Táncoktatás

Közeledik a szalagavatód és félsz, hogy pont te nem fogsz jól szerepelni az osztálytáncon? Az évfolyamtánc már nagyon régi hagyomány Magyarországon, ám az iskolák többnyire nem foglalkoznak azzal, hogy a diákok megfelelő táncoktatásban részesüljenek, így azoknak önállóan kell szalagavató tánctanárt keresniük.

Ha még Nektek sincs szalagavatós tánctanárotok és kétségbe vagytok esve, hogy hogyan fogtok szerepelni a nagy napon, akkor bízzátok Ránk magatokat! Táncstúdiónkban szeretettel várjuk az egész osztályodat, hogy megtanítsuk számotokra a csoportos tánc alapjait és különböző koreográfiákat, amivel majd elkápráztathatjátok a közönséget. Célunk, hogy ne csak a nézők élvezzék a produkciótokat, hanem Ti magatok is!

Tánciskolánkban nagy hangsúlyt fektetünk a táncoktatás minőségére és a vidám hangulatra!

Szalagavatós táncóráinkon nem csak a klasszikus társastánc elsajátítására van lehetőség, hanem különböző más stílusokban is kipróbálhatjátok magatokat. Szalagavató táncóráinkon lehetőség van salsa, merengue, blues, boogie- woogie vagy rock and roll koreográfiák elsajátítására is.

Válasszatok bennünket, ha minőségi szalagavató táncoktatásra van szükségetek!

szalagavató tánc

Tánctanfolyamok

Nálunk a szalagavatós tánc több, mint egy betanított koreográfia!

Míg számos tánciskola, szinte tömegesen önti ki magából évről évre sablonszerűen ugyanazokat a mozdulatsorokat, mi képesek vagyunk a megújulásra és minden évben, minden osztály számára egyedi, az adott csoport igényeihez leginkább igazodó koreográfiát tanítsuk meg.

Tánciskolánk hitvallása az, hogy ne marionettbábokként mozgó, lépéseket számláló diákhalmazt lökjenek ki a közönség elé, hanem egy olyan jó hangulatú osztályt, akik örömüket lelik a közös táncban. A Ti örömötök a mi örömünk is! Azt pedig a vendégek is látni fogják rajtatok, hogy jó kedvvel, teljes átéléssel táncoltok a nagy napotokon.

Miért érdemes bennünket választanotok?

N

Mert tanárunk szívvel, lélekkel adja át a mozgás örömét

N

Egyedi igényeiteket meghallgatva, Veletek együttműködve dolgozunk

N

A szalagavatós táncok és táncstílusok széles tárházát kínáljuk számotokra

N

Türelmes, kedves és szakmailag felkészült tánctanár foglalkozik Veletek

N

Áraink nem elrugaszkodottak, mi viszont rugalmasak vagyunk!

Legyen a Ti táncotok a legszebb és legegyedibb! Válasszatok bennünket és ígérjük, hogy élvezetessé tesszük számotokra a szalagavatós táncoktatást!

Táncoktatás

Nem mindegy, hol készültök fel a szalagavató bálra!

Mi tudjuk, hogy a szalagavatós bál az egyik legmaradandóbb élményetek marad az életetek során és mi társak leszünk benne, hogy ne csak a szalagtűzésre emlékezzetek, hanem egy fergeteges és élvezetes szalagavatós táncra is!

Árak (10 alkalom x 45 perces óra):

30 fő felett: 3.000 Ft / fő

20-30 fő: 4.000 Ft / fő

20 fő alatt: 5.000 Ft / fő

Válasszátok hát tánciskolánkat szalagavató táncoktatását és a szalagavatótok nem csak egy kötelezően letudandó esemény lesz, hanem egy örök emlék mindenki számára!