Páros Tánc Oktatás

Táncoktatás

Táncoktatás Pároknak

Biztosan sokszor éreztétek már zavarban magatokat, amikor egy esküvőn vagy szilveszteri bulin megszólal a zene és Ti csak nézitek az önfeledten táncoló párokat a tánctéren.

Sajnos nem vagytok egyedül a problémával, hiszen Magyarországon nagyon sok pár nem tud és így nem is mer táncolni.

Ha Te és párod is szeretnétek elsajátítani a klasszikus és modern tánclépések alapjait, vagy meglévő tánctudásotokat szeretnétek tovább fejleszteni, akkor jelentkezzetek hozzánk páros táncoktatásra!

A társastánc nem csak szórakozás és örömforrás, de kiváló sport is egyben! Tanárunk szakértelemmel, oldott hangulatban és nagy türelemmel fogja számotokra megtanítani a kezdő lépéseket vagy felfejleszteni eddigi tánctudásotokat.

A hozzánk járó párok akár fél év alatt is elsajátíthatják az alapokat és akár bonyolultabb lépéskombinációkat is megtanulhatnak.

páros tánc

Táncoktatónk a következő táncokat tanítja majd meg számotokra:

N

Angol keringő

N

Bécsi keringő

N

Foxtrott

N

Rumba

N

Samba

N

Cha-cha-cha

N

Jive

N

Tangó

N

Merengue

N

Mambó/Salsa

N

Blues

N

Paso doble

Jelentkezz és gyere el pároddal a gyömrői táncóráinkra, hogy benneteket is megajándékozhassunk a táncolás örömével!

Táncoktatás

Ezeket is érdemes tudnod, a páros táncoktatásunkról!

Táncoktatás pároknak két helyszínen:

N

Budapesten jelenleg szünetel.

N

2230 Gyömrő, Táncsics Mihály út 92.

Öltözködésre és mosakodásra mindkét helyszínünkön van lehetőség. Óráinkon váltócipő használata kötelező, de nem szükséges tánccipőt hoznotok. Hölgyeknek is lapos vagy alacsony sarkú cipő ajánlott. Öltözzetek kényelmesen, de a hosszú hajatokat érdemes összekötni, hogy ne akadályozzon a mozgásban!

A páros tánc tanfolyamainkon egy-egy óra 60 percig tart. Ígérjük, hogy minden egyes táncórát élvezni fogtok és a végére képesek lesztek elsajátítani az alapvető tánclépéseket többféle táncstílusban is. Táncoktatónk lehetőséget biztosít a kezdőtől egészen a haladó szintig való fejlődésre is!

Ár páros tánc oktatásra: 11.500 Ft / 60 perc / pár

Az ár a terembérleti díjat is tartalmazza.

Amennyiben szeretnéd párodat meglepni, Ajándékkártya is kérhető!

Csatlakozz hozzánk és soha többé nem kell pároddal egy szórakozóhelyen sem ücsörögnöd és unatkoznod! Gyertek közénk és fedezzétek fel Velünk a tánc örömét és a ritmus varázsát!