Páros Tánc Oktatás

Táncoktatás

Táncoktatás Pároknak

Biztosan sokszor éreztétek már zavarban magatokat, amikor egy esküvőn vagy szilveszteri bulin megszólal a zene és Ti csak nézitek az önfeledten táncoló párokat a tánctéren.

Sajnos nem vagytok egyedül a problémával, hiszen Magyarországon nagyon sok pár nem tud és így nem is mer táncolni.

Ha Te és párod is szeretnétek elsajátítani a klasszikus és modern tánclépések alapjait, vagy meglévő tánctudásotokat szeretnétek tovább fejleszteni, akkor jelentkezzetek hozzánk páros táncoktatásra!

A társastánc nem csak szórakozás és örömforrás, de kiváló sport is egyben! Tanárunk szakértelemmel, oldott hangulatban és nagy türelemmel fogja számotokra megtanítani a kezdő lépéseket vagy felfejleszteni eddigi tánctudásotokat.

A hozzánk járó párok akár fél év alatt is elsajátíthatják az alapokat és akár bonyolultabb lépéskombinációkat is megtanulhatnak.

páros tánc

Táncoktatóink a következő táncokat tanítják majd meg számotokra:

N

Angol keringő

N

Bécsi keringő

N

Foxtrott

N

Rumba

N

Samba

N

Cha-cha-cha

N

Jive

N

Tangó

N

Merengue

N

Mambó/Salsa

N

Blues

N

Paso doble

Jelentkezz és gyere el pároddal budapesti vagy gyömrői táncóráinkra, hogy benneteket is megajándékozhassunk a táncolás örömével!

Táncoktatás

Ezeket is érdemes tudnod, a páros táncoktatásunkról!

Táncoktatás pároknak két helyszínen:

N

Budapesten jelenleg szünetel a Covid járványhelyzet miatt

N

2230 Gyömrő, Táncsics Mihály út 92.

Öltözködésre és mosakodásra mindkét helyszínünkön van lehetőség. Óráinkon váltócipő használata kötelező, de nem szükséges tánccipőt hoznotok. Hölgyeknek is lapos vagy alacsony sarkú cipő ajánlott. Öltözzetek kényelmesen, de a hosszú hajatokat érdemes összekötni, hogy ne akadályozzon a mozgásban!

A páros tánc tanfolyamainkon egy-egy óra 60 percig tart. Ígérjük, hogy minden egyes táncórát élvezni fogtok és a végére képesek lesztek elsajátítani az alapvető tánclépéseket többféle táncstílusban is. Táncoktatóink lehetőséget biztosítanak a kezdőtől egészen a haladó szintig való fejlődésre is!

Árak csoportos tánc oktatás esetén (ld. a csoportos tánc leírásnál)
Árak magán tánc oktatásra: 5.000 Ft / 60 perc (+ A terem bérleti díja)

Csatlakozz hozzánk és soha többé nem kell pároddal egy szórakozóhelyen sem ücsörögnöd és unatkoznod! Gyertek közénk és fedezzétek fel Velünk a tánc örömét és a ritmus varázsát!